Bioprogrammet

Se även: Bioguiden

Bioprogrammet hittar du också i lokal tidningen ÖSP

Du kan även se hela Trosa Bios program på bio.se

Söndag 1 Oktober 2023
Klockan 15:00

1 tim 06 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Vem är du, Mamma Mu?

När Mamma Mu blir inspirerad av barnen och vill göra sin alldeles egna mu-sikal, råkar hon ställa till det rejält. Lillebrors älskade nalle försvinner under mystiska omständigheter, och det är Mamma Mus fel. ”Kan du inte bara vara en helt vanlig ko?” undrar hennes vän Kråkan. ”Då händer ingenting!” Men det är ju precis det Mamma Mu vill undvika. Hon älskar när det händer saker! Bara inte så sorgliga saker. Tillsammans börjar Mamma Mu och Kråkan följa spåren efter den saknade nallen.

Trailer: Mamma Mu
Söndag 1 Oktober 2023
Klockan 19:00

1 tim 56 min.


Tillåten från 11 år.

Förköp biljetter här
Kyssen

Danmark, 1913. Anton Abildgaard är en nobel och plikttrogen ung man som gör sin officersutbildning inom kavalleriet. Vid en bal bjuder han upp baronens vackra dotter Edith till dans, men eftersom hon är lam i båda benen försätter han henne i en pinsam situation och han återvänder nästa dag för att be om ursäkt. Edith förälskar sig i den charmante kadetten, men Anton är oförmögen att vara ärlig och snärjer sig in i ett nät av lögner.

Trailer: Kyssen
Söndag 8 Oktober 2023
Klockan 15:00

1 tim 40 min.


Tillåten från 7 år.

Förköp biljetter här
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Efter att ha levt skyddade från människornas värld i många år, ger sig turtle-bröderna ut för att vinna New York-bornas hjärtan och bli accepterade som normala tonåringar genom heroiska handlingar. Deras nya vän April O’Neil hjälper dem i kampen mot ett mystiskt brottssyndikat, men de kommer snart att ta sig vatten över huvudet, när en armé av mutanter släpps lös mot dem.

Trailer: Teenage Mutant Turtles
Söndag 8 Oktober 2023
Klockan 19:00

2 tim 43 min.


Tillåten från 11 år.

Förköp biljetter här
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One 

I sjunde ”Mission: Impossible” ger sig Ethan Hunt och hans team ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten. När kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna närmar sig, börjar ett dödligt race runt hela världen. Konfronterad av en mystisk, allsmäktig fiende, tvingas Ethan inse att inget kan vara viktigare än hans uppdrag – inte ens de människor vars liv han bryr sig mest om.

Trailer: Mission Impossible

Trosa Kommun bjuder på gratis finsk film

Lördag 14 Oktober 2023
Klockan 14:00

1 tim 37 min.


Tillåten från 7 år.
DETEKTIVBYRÅN HENKKA & KIVIMUTKA (ETSIVÄTOIMISTO HENKKA & KIVIMUTKA)

På väg hem från skolan hittar Henkka bevis på ett eventuellt brott. Tillsammans med sin kompis J.K. Kivimutka beslutar de sig för att reda ut vad som egentligen har hänt – detta är nämligen helt klart en uppgift för deras detektivbyrå. När det sedan kommer fram att hela grannskapets postlådor har försvunnit under natten får detektivbyrån plötsligt ännu ett fall att lösa. Nu börjar ett roligt och spännande äventyr där killarna även måste möta sina egna rädslor.

Trailer: Detektivbyrån
Trosa Kommun bjuder på gratis finsk film

Lördag 14 Oktober 2023
Klockan 19:00

1 tim 41 min.


Tillåten från 7 år.
GIRL PICTURE (TYTÖT TYTÖT TYTÖT)

Mimmi och Rönkkö är bästa vänner som stöttar varandra villkorslöst. De vill att livet ska vara ett stort äventyr fullt av passion och känslor. Emma har däremot vigt sitt liv åt konståkning och hon ignorerar allt annat på sin väg mot framgången. När dessa tre helt olika tjejer möts, börjar en kort men svindlande tidsperiod utan återvändo.
Den första kärleken och utforskandet av känslor tar var och en av dem på en egen personlig resa. En av tjejerna letar efter njutning medan två av dem upptäcker plötsligt att de har blivit förälskade i varandra. Tre fredagskvällar är allt som behövs för att vända världen upp och ner.
Tjejer gör vad de har lust till – utan att fråga om lov.

Trailer: Girl picture
Söndag 15 Oktober 2023
Klockan 15:00

1 tim 31 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Trolls 3

Efter två filmer är nu Poppy och Branch officiellt ett par! Men hon upptäcker en hemlighet i hans förflutna – Branch har varit med i hennes favorit-pojkband. Nu gäller det att återförena BroZone.

Trailer: Trolls 3
Söndag 15 Oktober 2023
Klockan 19:00

1 tim 55 min.


Tillåten från ? år.

Förköp biljetter här
Tillsammans 99 

Uppföljare till Lukas Moodyssons ”Tillsammans” som utspelar sig i samma kollektiv, fast nu 24 år senare, 1999 istället för 1975. ”Tillsammans 99” följer kollektivet; Göran, Lena, Lasse, Klasse och de andra, under ett dygn då de återförenas i skratt, tårar, bråk, olösta konflikter, nostalgi. Det är en film som vill beröra och rycka med biopubliken med sin humor, glädje och även sorg. En komedi och en allvarlig berättelse om tidens gång och om hur det är att leva.

Trailer: Tillsammans 99
Söndag 22 Oktober 2023
Klockan 15:00

1 tim 36 min.


Tillåten från 11 år.

Förköp biljetter här
Nelly Rapp – Dödens spegel 

I filmen ”Nelly Rapp – Dödens spegel” får vi åter igen träffa Nelly och hunden London i ett spännande äventyr bland varulvar, monster och väsen. Den här gången får dom även sällskap av Valle då de beger sig ut i Svartskogen för att finna Dödens spegel. En resa som tar dem allt djupare in i skogen och till den plats där Nellys mamma en gång försvann.

Trailer: Nelly Rapp
Söndag 22 Oktober 2023
Klockan 19:00

1 tim 47 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Book Club: The Next Chapter 

Vi får följa de fyra bästa väninnorna från ”Book Club” på en ny resa när de tar sin bokklubb till Italien för den roliga tjejresan de dittills aldrig gjort.

Trailer: The Book Club
Söndag 29 Oktober 2023
Klockan 15:00

1 tim 28 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Paw Patrol: Storfilmen 

En magisk meteor kraschlandar i Adventure City och ger Paw Patrol-valparna superkrafter och förvandlar dem till The Mighty Pups.

Trailer: Paw Patrol
Söndag 29 Oktober 2023
Klockan 19:00

1 tim 43 min.


Tillåten från 15 år.

Förköp biljetter här
Mord i Venedig 

Tredje delen i Kenneth Branaghs serie med filmer baserade på Agatha Christies böcker om Hercule Poirot. På självaste allhelgonaafton sker ett skrämmande mysterium, där den berömda detektiven Hercule Poirot befinner sig. Numera pensionerad och i självpåtagen exil i världens mest berömda stad, deltar Poirot motvilligt i en seans i ett förfallet, hemsökt palats. När en av gästerna blir mördad, kastas detektiven in i en ondskefull värld av skuggor och hemligheter.

Trailer: Mord i Venedig
Trosa Kommun bjuder på gratis finsk film

Lördag 2 December 2023
Klockan 19:00

1 tim 43 min.


Tillåten från ? år.
MIN ÄLSKADE SJÖKAPTEN (RAKKAANI MERIKAPTEENI)

Det är aldrig för sent att älska.
Min älskade sjökapten är en rörande dramafilm om tidlös kärlek och förlåtelse av den i både Sverige och Finland älskade regissören Klaus Härö.
Howard, pensionerad sjökapten och änkling, bor i sitt hus vid havet. För att hjälpa honom i vardagen anställer hans vuxna dotter Grace hemhjälpen Annie, som också hon redan nått mogen ålder. Howard är tjurig och inåtvänd och godkänner till en början inte sin nya hemhjälp, men så småningom öppnas hans hjärta och han ger den sista kärleken en chans.
Samtidigt genomgår dottern Grace egna kriser och vill inte godkänna sin pappas nya relation. Grace känner att hon som barn blivit utan sin pappas kärlek och upplever nu att hon igen lämnas utanför. Medan Annie hamnar bemöta Howards och Graces förflutna, ställs Howard och Grace i sin tur inför sina egna brister.
Filmens manusförfattare är Kirsi Vikman och Jimmy Karlsson, som även bland annat stod för manuset till Klaus Härös film Den bästa av mödrar.

Trailer: Min älskade sjökapten