Bioprogrammet

Se även: Bioguiden

Bioprogrammet hittar du också i lokal tidningen ÖSP

Du kan även se hela Trosa Bios program på bio.se

Söndag 21 April 2024
Klockan 15:00

1 tim 05 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Nya äventyr med Paw Patrol

Folkets Hus och Parker bjuder in hela familjen till nya äventyr på biografen med valparna i Paw Patrol. Biopremiär 9 februari. Efter biosuccén Paw Patrol The Mighty Movie är valparna tillbaka i kortare format på bio för de yngsta besökarna. I tre nya avsnitt får vi följa Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky, Zuma och Everest igen när de tar sig an nya utmaningar i Adventure Bay. MIGHTY PUP-avsnitt: Harold skapar en stråle som fryser allt. / Chase måste stoppa Cheetah och återställa sin kristall. Efter att Harold med hjälp av sina superkrafter skapat en stråle som kan frysa saker går saker snett, och en gigantisk isboll skickas mot Adventure Bay. / När Cheetah snor hälften av Chases Meteor-kristall vill hon bevisa att hon är den snabbaste i Adventure Bay! Men hennes superhastighet orsakar bara problem och Chase måste använda det som är kvar av hans superkraft för att stoppa Cheetah och återställa kristallen innan någon skadas. Valparna räddar en försvunnen flundra / Valparna räddar tvärtom-dagen När Kapten Piggvars skepp försvinner måste Paw Patrol bege sig in i den mystiska Adventure Bay-triangeln för att hitta det saknade fartyget. / När Alex och Mr. Porter byter roller för en dag måste valparna hjälpa till att leta reda på minipatrullen som försvunnit. Valparna räddar Elefant spaet /Valparna räddar en Undervatten Otis Medan de försöker rädda Resande Travis, snubblar Ryder och valparna över det legendariska Elefant-spaet. / Farbror Otis har hittat guld men piraten Sid försöker sno fyndet och Otis blir instängd i en sjunken fraktcontainer.

Trailer: Paw Patrol
Söndag 21 April 2024
Klockan 19:00

2 tim 42 min.


Tillåten från 15 år.

Förköp biljetter här
Stormskärs Maja

Filmatisering av Anni Blomqvists lovprisade åländska 1800-talsepos om skärgårdsflickan Majas liv ute på det vindpinade Stormskäret. När den unga Maja gifter sig med Janne bosätter de sig ute på de yttre skären för att komma nära ett rikt fiske. Den karga och oförsonliga naturen gör varje dag till en kamp för överlevnad, men erbjuder dem också en frihet där de själva tillåts forma sina liv och sin tillvaro.

Trailer: Stormskärs Maja
Söndag 28 April 2024
Klockan 15:00

1 tim 20 min.


Tillåten från 7 år.

Förköp biljetter här
Tony Shelly och det magiska ljuset

11-åriga Tony bor tillsammans med sin överbeskyddande familj i ett dunkelt hyreshus. Tony, som alltid haft den märkliga egenskapen att glöda döljer sitt ansikte bakom olika masker samtidigt som han drömmer om att hitta en vän. När flickan Shelly flyttar in med sin mamma verkar det som om det finns en chans för Tonys dröm att gå i uppfyllelse, men stämningen i hyreshuset är tung, grannarna bråkar med varandra och omkring dem svävar mystiska svarta tussar som tycks svälja allt solljus.

Trailer: Tony Shelly
Söndag 28 April 2024
Klockan 19:00

1 tim 45 min.


Tillåten från 11 år.

Förköp biljetter här
The Zone of interest

Rudolf Höss, kommendant för Auschwitz, och hans fru Hedwig strävar efter att bygga ett drömliv för sin familj i ett hus och trädgård beläget intill lägret.

Trailer: Zone of interest
Söndag 05 Maj 2024
Klockan 15:00

1 tim 15 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Nille på Ringsö

Många drömmer om att hoppa av ekorrhjulet – utan att våga. Nille Kjellberg lämnade Stockholm och karriären bakom sig i början av 90-talet. I den sörmländska skärgården, bland hjortar och islandshästar, hittade han ett annat sätt att leva. I samklang med naturen och årstidernas växlingar. Utan tankar på status, prylar eller vad andra ska säga. På sommarhalvåret hjälper hans nu 94-åriga mamma till med turridningarna. På vintern – då bor Nille ensam på sin öde ö.

Trailer: Nille på Ringsö
Söndag 05 Maj 2024
Klockan 19:00

1 tim 30 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Den Sista Resan

I deras mest personliga film hittills tar de två vännerna Filip och Fredrik med sig Filips skröpliga pappa Lars på en minst sagt händelserik sista resa till Frankrike, i hopp om att tända hans närmast obefintliga livsgnista igen.

Trailer: Den Sista Resan
Trosa Kommun bjuder på Gratis finsk film !

Fredag 10 Maj 2024
Klockan 18:00

1 tim 16 min.


Tillåten från 0 år.

Svensk Text
Risto Rappare och den vilda maskinen (Risto Räppääja ja villi kone)

Risto är uttråkad. Nelli vill inte umgås med honom, eftersom det enda som intresserar henne just nu är popstjärnan Ville Pyry. När grannen Lennart lånar en gammal spelkonsol åt Risto förändras ändå allt. Risto stänger in sig på sitt rum dagarna långa, och moster Rauha Rappare inbillar sig att Risto är upptagen med att skriva dikter. När sanningen kommer fram så beslagtar Lennart och Rauha konsolen, men inom kort så hör man mystiska ljud, skrik och oväsen också från Lennarts lägenhet – spelet har gjort honom helt besatt. Nu behövs all hjälp som går att få. Hela familjen, till och med den småknäppa kusinen Elvi, behövs, för att få Lennart ur konsolens klor. I slutändan är till och med stjärnan Ville Pyry kanske till hjälp.
Risto Rappare och den vilda maskinen är en musikalkomedi som tar med hela familjen på äventyr i den turbulenta spelvärlden.

Trailer: Risto Rappare
Söndag 12 Maj 2024
Klockan 15:00

1 tim 42 min.


Tillåten från 0 år.

Förköp biljetter här
Robot dreams

Dog bor på Manhattan och är trött på att känna sig ensam. Han ser av en slump en reklam om att man kan skaffa sig en robotvän och bestämmer sig för att beställa en. Han bygger ihop roboten och snart är de oskiljaktiga. En sommarkväll blir Dog, i förtvivlan, tvungen att överge Robot på stranden. Kommer de någonsin hitta varandra igen? ”Robot Dreams” är en historia om vänskap, kärlek och drömmar mitt i rytmen av 80-talets New York. Oscar-nominerad för bästa animerade långfilm.

Trailer: Robot Dreams
Söndag 12 Maj 2024
Klockan 19:00

? tim ?? min.


Tillåten från ? år.

Förköp biljetter här
Kingdom of the Planet of the Apes

Många år efter Caesars regeringstid ger sig en ung apa ut på en resa som kommer att leda honom att ifrågasätta allt han har lärt sig om det förflutna och göra val som kommer att definiera en framtid för både apor och människor.

Trailer: Planet of the Apes